- Ungdom -   Motion | Ungdom | Elite | MTB-O | TC Sjælland | Gallerier |
  Aktivitetsplan
Børne- og U-startside
Info fra lederne
Farum OK's Skovtrolde (2-8 år)
Lille-FUT (6-12 år)
Store-FUT (13-20 år)
Aktivitetsplan
Tekniktræning
Mærkeprøver
Lederne
Links for B-og-U

Links til andre nyttige sider:
Om Farum OK
Hvad er Orientering?
Klubdragter
Løbskonto
Kontingent

Her er vores Aktivitetsplan/Ungdomskalender - med lidt flere oplysninger om de vigtigste arrangementer under skemaet.

Tekniktræningerne med specielle momenter - er både for børn, ungdom og voksne, der vil blive bedre til at mestre de tekniske finesser i vores sport.

Du kan se det aktuelle program og få et indtryk af de enkelte tekniktræninger under Tekniktræning i menuen til venstre. I vintersæsonen, når det bliver tidligt mørkt, er der ikke tekniktræning. I den periode er der juniortræning om torsdagen - løbetræning med pandelampe.

Fredags U-træningen
fortsætter hele året - undtagen i ferierne - se mere i planen herunder.

For de mindste: Skovtroldetræning fra klubhuset – se mere på vores Skovtrolde side om denne nye løb-og-leg træning for de yngste i sommerhalvåret. Den begynder før Skovcup løbene og starter efter Påske om foråret, og fortsætter efter Skovcup løbene om efteråret. Mor eller far eller en bedsteforælder skal med.

Er du blandt de større u-løbere og vil du også gerne ud og løbe andre løb - så finder du de fleste i oversigten herunder. Tilmeld dig - og se flere løb - via O-service.

Print-knap Vi ses !

Senest rettet den 26/10-2016